Aventura sălăjeanului Șerban Hulpaș la ”Chefi la Cuțite” s-a terminat. ”Viața, ca și competiția, este plină de urcușuri și coborâșuri”

page
24 Vizualizari

După multă muncă asiduă al sălăjeanului nostru Șerban Hulpaș, în ediția din 17 decembrie 2024 a show-ului culinar „Chefi la cuțite”, acesta a părăsit competiția.

În urma unei probe individuale intense, el a fost nevoit să părăsească echipa tunicilor verzi, condusă de Chef Richard Abou Zaki. Aceasta a fost o seară emoționantă, iar colegii săi au fost profund afectați de plecarea sa, unii dintre ei plângând în timpul anunțului eliminării.

Chef Richard spunea că, deși Șerban își dorea foarte mult să rămână în această competiție, o zi mai proastă poate duce la astfel de rezultate. Reacțiile intense ale concurenților au arătat cât de mult a însemnat Șerban pentru echipa sa, iar Chef Sautner a remarcat că nu a mai văzut pe nimeni plângând în acest fel în timpul competiției.

”Astăzi am părăsit competiția Șef la cuțite, un drum plin de provocări și învățăminte. Fiecare moment din această experiență m-a ajutat să cresc, să învăț și să mă cunosc mai bine. Deși nu am ajuns până la capăt, sunt mândru de tot ce am realizat și de faptul că am avut ocazia să concurez alături de oameni extraordinari. Viața, ca și competiția, este plină de urcușuri și coborâșuri. Indiferent de situație, viața continuă și ne învață să mergem mai departe cu capul sus, acceptând atât momentele bune, cât și pe cele mai puțin favorabile. Mulțumesc tuturor celor care m-au susținut și m-au încurajat! Rămân cu amintiri frumoase,am părăsit competiția Șef la cuțite, un moment care nu este ușor, dar care face parte din drumul meu. A fost o experiență intensă . Mulțumesc tuturor celor care m-au susținut și au crezut în mine! Fiecare zi în această competiție m-a învățat ceva nou, iar chiar dacă nu am ajuns până la capăt, sunt recunoscător pentru tot ce am trăit și pentru fiecare pas. Rămân cu amintiri frumoase”, a transmis Șerban Hulpaș.

Pe 2 decembrie 2024, a emisiunii Chefi la Cuțite sezonul 14, starostele Sălajului a pus în joc mâncarea tradițională ”păsula frecată”, lângă farfurii un pahar de țuică din regiunea noastră, iar jurații au primit o provocare cu iz de sărbătoare națională. Totodată, glumețul nostru, pentru preparatul său a primit 3 cuțite.

El își dorește să promoveze cât mai mult datinile, astfel participând la numeroase concursuri prin toată România, de unde a venit doar cu premii mari, și organizând spectacole alături de nume cu rezonanță în folclorul românesc.

Despre autor