Gheorghe Tadici a fost externat din spital. “Am avut o perioadă foarte dificilă”

octombrie 19, 2020by Mircea ARDELEAN0
gheorghe-tadici.jpg
Managerul de la HC Zalău a depăşit momentele grele cauzate de infecţia cu coronavirus, iar după aproape 10 zile de spitalizare a fost lăsat acasă.  Tadici mai are însă nevoie de câteva zile de refacere pentru a pute reveni în circuit

HC Zalău a fost lovită în plin de noul coronavirus, iar nu mai puţin de 10 jucătoare au fost confirmate pozitiv. Virusul nu l-a ocolit nici pe antrenorul Gheorghe Tadici, a cărui situaţie a fost mai dificilă. Dacă majoritatea jucătoarelor au fost asimptomatice, tehnicianul a făcut o formă mai medie a bolii, astfel că a avut nevoie de spitalizare.

Aproape 10 zile a stat antrenorul, în Spitalul de Boli Infecţioase din Zalău, până când starea sa de sănătate s-a îmbunătăţit. Veştile bune au venit la finalul săptămânii trecute, când Gheorghe Tadici a fost lăsat acasă, însă deocamdată, fostul selecţioner nu poate reveni în circuit, deoarece mai are nevoie de câteva zile de refacere.

“Am venit acasă din spital. A fost foarte dificil, iar cine nu crede în acest virus se înşeală amarnic. Trebuie avut mare grijă, fiindcă nu şti de unde poţi lua acest virus. Acum mai am nevoie de refacere”, ne-a spus Gheorghe Tadici.

De două săptămâni, antrenamentele de la HC Zalău au fost suspendate, iar echipa nu s-a putut prezentat la primul meci din Liga Naţională, cu Minaur Baia Mare.

Din această săptămână, activitatea s-ar putea relua la echipă, dar mai întâi toate jucătoarele se vor testa pentru coronavirus, în cursul zilei de marţi.

 

Mai multe amănunte de la HC Zalău, în ediţia tipărită a ziarului de miercuri, 21 octombrie 


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *