Pensionarii sălăjeni beneficiază de bilete de tratament balear

septembrie 14, 2020by Mircea ARDELEAN0
casa-de-pensii.jpg
Pensionarii sălăjeni beneficiază de 171 de bilete de tratament pentru diferite stațiuni balneare din țară

Referitor la repartiția biletelor de tratament, vă informăm că, pentru seria 15, Casei Județene de Pensii Sălaj (CJP Sălaj) i-au fost repartizate 171 bilete în următoarele stațiuni: 1 Mai, Bizușa, Căciulata, Covasna, Felix, Geoagiu, Govora, Herculane, Moneasa, Neptun, Ocna Șugatag, Saturn, Sovata, Turda, Tușnad, Tășnad și Vatra Dornei, cu începere din 28 – 30 septembrie (în funcție de stațiune).

Biletele se pot ridica de la sediul instituției, zilnic, de luni până joi între orele 8.00 -14.00, iar vineri între orele 8.00-13.00. Data limită pentru ridicarea biletelor de tratament pentru seria 15 este 25.09.2020, ora 12.00.

În urma alocării automate a biletelor de tratament, la această dată, au rămas locuri libere în următoarele stațiuni: 1 Mai, Bizușa, Covasna, Felix, Geoagiu, Govora, Moneasa, Ocna Șugatag, Tușnad, Tășnad, Saturn, Neptun si Herculane.

Biletele de tratament se eliberează personal titularului, sau unei alte persoane desemnate de către titular prin procură autentificată, din care să rezulte că mandatarul este împuternicit să ridice biletul de tratament balnear.

La eliberarea biletelor de tratament, beneficiarii vor prezenta cuponul pentru plata pensiei aferent lunii august 2020 (original sau copie)/adeverinţă eliberată de către angajator cu câştigul brut aferent lunii anterioare repartiţiei, biletul de trimitere formular cu regim special de la medicul de familie sau de specialitate în original şi copie.

Sejurul asigurat printr-un bilet de tratament este de 16 zile și include cazarea cu trei mese pe zi și tratamentul pentru 12 zile.

Până în prezent, pentru acest an, au fost depuse 2222 cereri privind acordarea de bilete de tratament.

Persoanele interesate pot obține relații suplimentare la numerele de telefon 0260/622.990 – 0799/902699 – Compartiment Bilete de Tratament.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *