La doar 29 de ani, Vlad Paşcalău a ajuns viceprimar în Jibou!

noiembrie 20, 2020by Cristian MOLDOVAN0
vlad.jpg
Cel mai tânăr consilier local din Jibou a fost ales viceprimar în oraşul de pe Valea Someşului. În urma voturilor, Vlad Paşcalău a câştigat detaşat, având nouă voturi în plus faţă de celălalt nume propus – Emmanuel Pop de la PMP

 

Miercuri a avut loc şedinţa de constituire a Consiliului Local Jibou, iar în prezenţa prefectului judeţului Sălaj au depus jurământul primarul Dan Ghiurco şi cei 17 consilieri, cel mai tânăr dintre aceştia fiind Vlad Paşcalău, care la numai 29 de ani s-a făcut remarcat şi în politcă, fiind deja cunoscut în lumea fotbalului.

Este cel mai tânăr consilier local la Jibou, dar începând de astăzi este şi noul viceprimar al oraşului.

În această dimineaţă a avut loc prima şedinţă a Consiliului Local, unul dintre punctele de pe ordinea de zi fiind stabilirea noului viceprimar al oraşului Jibou.

În cursă au intrat doi candidaţi, fiind propuşi Vlad Paşcalău (PSD) şi Emmanuel Pop (PMP).

Social-democratul a obţinut 13 voturi, spre deosebire de candidatul PMP care a strâns 4 voturi.

Vlad Paşcalău este un personaj carismatic şi cu notorietate în judeţ, iar în ultima perioadă s-a implicat în multe activităţi sociale şi umanitare, dând dovadă de un suflet mare, implicare şi capabilitate.

Vlad Paşcalău: “Funcţia de viceprimar este o mare onoare şi mă obligă să mă dedic oraşului Jibou şi intereselor jibouanilor”

Chiar dacă are doar 29 de ani, primarul Dan Ghiurco vede în Vlad Paşcalău un sprijin important şi are încredere că împreună vor forma o echipă capabilă să continue transformarea oraşului Jibou.

“Mulţumesc tuturor colegilor din Consiliul Local pentru susţinere şi pentru votul acordat. Pentru mine, această funcţie de viceprimar este o mare onoare şi mă obligă să fac tot efortul, să mă dedic oraşului Jibou şi intereselor jibouanilor. Am obligaţia morală să fiu demn de această poziţie, să fiu cinstit, să ofer respect şi să muncesc în interesul comunităţii. Doar aşa vom putea continua modernizarea oraşului. Mulţumesc încă odată tuturor jibouanilor şi cetăţenilor din satele aparţinătoare pentru încrederea pe care ne-au acordat-o la alegerile din 27 septembrie şi pentru că au votat Dan Ghiurco primar şi echipa de consilieri PSD. Nu le vom înşela aşteptările. Trecem din nou la treabă şi, alături de domnul primar, vom continua transformarea oraşului Jibou într-un oraş modern, civilizat şi European. În încheiere, vreau să transmit multă sănătate tuturor, felicitări tuturor consilierilor şi nu în ultimul rând, domnului primar Dan Ghiurco, pentru obţinerea celui de-al doilea mandat”, ne-a declarat Vlad Paşcalău.

Tânărul jibouan este cunoscut în rândul iubitorilor de fotbal din judeţ, având în vedere că în cariera sa a jucat şi la nivelul Ligii a II-a, eşalon în care a evoluat pentru FC Silvania Şimleu Silvaniei.

În ultimii ani, Vlad Paşcalău a evoluat pentru Rapid Jibou, fiind şi antrenor la grupele de copii şi juniori din cadrul clubului, iar în carieră a mai trecut şi pe la Silvania Cehu Silvaniei.

Vlad Paşcalău s-a remarcat şi în competiţiile de minifotbal din judeţ, evoluând cu succes la echipele Athos Com, Sportul Sălăjean, Fan Courier şi Dia Guard.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *