A plătit 12.000 de lei unei călugărițe false pentru a scăpa de problemele din căsnicie

octombrie 19, 2020by Mircea ARDELEAN0
maicute.jpg
Bărbatul a apelat la presupusa călugăriţă, după ce a găsit un anunţ pe internet. Când şi-a dat seama că a fost păcălit, a apelat la poliţie

Se spune că “nu tot ce citeşti pe internet este adevărat”, iar un bărbat din judeţul Sălaj a simţit asta pe pielea sa, sau mai bine zis… “buzunarul” său s-a “uşurat” de o sumă impresionantă de bani… 12.000 de lei.

Ce s-a întâmplat? Ei bine, bărbatul avea probleme în căsnicie şi astfel s-a decis să apeleze la ajutorul unor specialişti. A văzut un anunţ pe internet şi a apelat cu încredere la o tânără în vârstă de 20 de ani care pretindea că este călugăriţă la o mănăstire din Galaţi.

Omul era convins că tânăra îi poate rezolva problemele din căsnicie, iar pentru serviciile beneficiate, sălăjeanul a trimis în conturile tinerei nu mai puţin de 12.000 de lei.

Cei doi au stat de vorbă la telefon şi individa îi promitea sălăjeanului că îi rezolvă toate problemele. Însă, când a realizat că a fost înşelat, bărbatul a apelat la poliţie.

Suspecta, o tânără în vârstă de 20 de ani, a fost cercetată şi, în final, condamnată pentru înşelăciune, la un an şi două luni de închisoare cu suspendare.

Sursa: PRO TV


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *