FOTO. Donații în valoare de peste 100.000 RON pentru Spitalul Județean de Urgență Zalău

octombrie 14, 2020by Mircea ARDELEAN0
donatie.jpg
Spitalul Județean de Urgență Zalău a primit donații din Elveția în valoare de peste 100.000 de lei prin intermendiul Crucii Roșii, filiala Sălaj

Materiale sanitare în valoare de peste 100.000 RON donate Spitalului Județean de Urgență Zalău.

În urmă cu puțin timp, la Spitalul Județean de Urgență Zalău (SJUZ) a fost descărcat primul camion din cele cinci, cu materiale sanitare, donație primită din partea Asociației Osteuropahilfe din Elveția, prin intermediul Crucii Roșii, filiala Sălaj (președinte- Adrian Chichișan).

Acest ajutor depășește valoarea totală de 100.000 RON și constă în consumabile generale, halate de operație, uniforme, echipamente de unică folosință, materiale de o calitate superioară, după cum a afirmat Ramona Marincaș, directorul medical al SJUZ.

La descărcarea ajutoarelor au dat o mâna de ajutor cei doi subprefecti ai județului Sălaj, Romeo Sârca și Robert Vasvari, alături de Lorena Filip, director al Crucii Roșii, filiala Sălaj.

Celelalte patru transporturi cu materiale sanitare sunt așteptate în cursul zilei de astăzi și vor fi repartizate pe secții, în cadrul Spitalului Județean de Urgență Zalău.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *