Pentru prevenirea răspândirii noului coronavirus structurile Ministerului Afacerilor Interne au început patrulările şi în civil

octombrie 12, 2020by Mircea ARDELEAN0
aglomeratie-urbana-blog.png

Pentru prevenirea răspândirii noului virus, începând de ieri, poliţişti, jandarmi, pompieri şi poliţişti locali au început patrulările şi în civil.

Activităţile se vor desfăşura în zonele aglomerate, pieţe, târguri, localuri, precum şi în mijloacele de transport în comun.

Pe parcursul activităţilor vor fi purtate discuţii cu cetăţenii şi li se va atrage atenţia asupra purtării în mod corespunzător a măştii de protecţie, asupra necesităţii distanţării fizice şi a respectării regulilor de igienă.

Oamenii trebuie să înţeleagă faptul că rolul acestor activităţi nu este neapărat acela de a aplica sancţiuni, ci de a explica oamenilor necesitatea respectării tuturor normelor de protecţie sanitară.

Sănătatea şi viaţa dumneavoastră sunt cele mai importante şi vă rugăm să fiţi responsabili!

Poliţiştii, împreună cu toate instituţiile implicate în acţiunile de verificare, vor continua activităţile, aşa cum au făcut şi până acum.

Le mulţumim tuturor celor care înţeleg că sănătatea este cea mai importantă şi respectă regulile generale de prevenire a răspândirii noului virus.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *