Un nou gol în Europa League! Liviu Antal a marcat în poarta vicecampioanei Norvegiei!

septembrie 18, 2020by Cristian MOLDOVAN0
Antal.jpg
Fotbalistul şimleuan a înscris pentru FC Zalgiris, însă, din păcate, reuşita sa nu a fost suficientă pentru ca vicecampioana Lituaniei să se califice în faza următoare a competiţiei europene

Dacă e joi, e seară de Europa League, iar judeţul Sălajul a fost alături de şimleuanul nostru, Liviu Antal, în meciul pe care echipa sa – FC Zalgiris Vilniaus – l-a disputat împotriva vicecampioanei Norvegiei, Bodo/Glimt.

Pentru a ajunge în această fază a competiţiei, echipa lui Antal a reuşit să-i învingă pe estonieni de la Paide, şimleuanul reuşind să înscrie un gol şi să ofere o pasă decisivă pentru Zalgiris.

Liviu Antal a fost din nou la înălţime şi în jocul împotriva norvegienilor şi s-a aflat din nou pe lista marcatorilor. Chiar dacă cei de la Bodo/Glimt au deschis scorul, şimleuanul a restabilit egalitatea câteva minute mai târziu. Însă, până la pauză, norvegienii au marcat din nou şi au intrat în avantaj la cabine.

În repriza secundă, Liviu Antal şi compania au căutat golul egalizator, dar până la urmă acesta nu a mai venit şi tabela a fost închisă de Patrick Berg, cel care a marcat pentru 3 – 1.

De menţionat ar fi faptul că în actualul sezon, Bodo/Glimt domină campionatul intern din Norvegia, fiind lider după 17 etape, având o linie de clasament impresionantă cu 15 victorii şi două remize.

De cealaltă parte, pentru Zalgiris s-a terminat visul european şi acum, echipa lui Antal se axează pe campionatul intern, acolo unde se află pe locul secund, la două puncte în spatele liderului Suduva.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *