Tânăra sălăjeancă care a ajuns în echipa de make-up artiști a postului de televiziune Antena 1

august 17, 2020by Cristian MOLDOVAN0
collage-1.jpg
Bianca Covaciu este originară din satul Nadiş, ce aparţine de Cehu Silvaniei, iar de ceva timp face parte din echipa de make-up artişti a postului de televiziune Antena 1, aceasta fiind în echipa de producţie a unor emisiuni celebre precum Ultimul Trib, Insula Iubirii, X Factor sau Chefi la cuţite

Are 25 de ani şi ne povesteşte că de mic copil îi plăcea foarte mult arta machiajului. Tânăra a cochetat la început cu dansul sportiv, unde trebuia să fie aranjată şi machiată, iar de acolo a dobândit o pasiune tot mai mare pentru machiaj.

După ce a terminat liceul s-a specializat şi a urmat un curs de make-up. A urmat şi facutlatea în Cluj-Napoca, iar apoi a luat drumul Bucureştiului, unde a cunoscut succesul în domeniul în care îşi dorea de mică să profeseze.

Tânăra Bianca Covaciu este originară din satul Nadiş, ce aparţine de Cehu Silvaniei şi susţine că alături de proiectele din Antena 1 şi-a îndeplinit un vis din copilărie, acela de a călători pe alte continente.

A făcut parte din echipa de producţie a unor emisiuni celebre precum Ultimul Trib, filmat în Madagascar sau Insula Iubirii în Thailanda şi Republica Dominicană, dar şi la X Factor sau Chefi la Cuţite.

“Am ajuns sa lucrez in televiziune, cu artiști la care doar visam in copilarie, am ajuns sa călătoresc pe alte continente cum ar fi Asia, Africa si America de Nord, datorită proiectelor şi am ajuns să îmi văd visul împlinit, să fac oameni fericiți prin munca mea. Machiajul pentru mine este fericire, mulțumire, iar zâmbetul de pe fața oamenilor, este și fericirea mea. Uitându-mă în urmă aș putea spune că toate lucrurile au fost conectate frumos și s-au legat unele de altele până m-au adus la ceea ce sunt astăzi”, ne spune Bianca Covaciu.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *