Bogdan Ilieș, candidatul independent la Consiliul Local Zalău, este susținut de vedetele de la Kanal D

august 17, 2020by Stirile din Sălaj0
collage-2.jpg
Mai multe vedete de la cunoscutele emisiuni Survivor, Exatlon şi Puterea Dragostei, difuzate pe Kanal D, sunt alături şi îl susţin pe candidatul independent la Consiliul Local Zalău, Bogdan Ilieş

Zălăuanca Andreea Pirui, dar şi Andra Volos, Bianca Micu şi Marius Bogdan de la emisiunea Puterea Dragostei sunt alături de candidatul independent Bogdan Ilieş, tânărul zălăuan care vrea să reprezinte cât mai bine şi interesele tinerilor în cel mai important for de decizie din municipiu.

Alături de tânărul Bogdan Ilieş (36 ani), cel care este managerul Clubului Millennium şi al piscinei Season Pool, este şi cunoscutul Iancu Sterp, vedeta reality show-ului Survivor.

Şi alte vedete care au apărut la Kanal D sunt alături de acesta. Aici îl amintim pe clujeanul Mihai Onicaş, fostul fotbalist al echipei Steaua Bucureşti care a participat şi el la Survivor, dar şi karateka Ana Mihaela Popescu, care a participat la Exatlon sezonul 3.

Şi sălăjeanul Doru Meseşan, cel care a participat la Exatlon sezonul 2, este alături de tânărul candidat independent, cu atât mai mult cu cât aceştia au şi ceva în comun – satul Jac.

Trebuie să amintim că Bogdan Ilieş are mai multe propuneri inovatoare pentru tinerii din oraş, printre care amintim faptul că are o altă viziune în ceea ce priveşte organizarea Zilelor Oraşului, la care vrea să-i schimbe şi locaţia pe Stadionul Municipal, unde accesul să fie cu buletinul şi doar pentru locuitorii oraşului.

Acesta mai propune reorganizarea Revelionului cu concert în aer liber pe lângă focurile de artificii şi posibilitatea de a servi un vin cald sau un pahar de şampanie fără a fi amendat de Poliţia Locală pentru consum de băuturi alcoolice în spaţiul public.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *