SCM Zalău, readusă cu picioarele pe pâmânt de ”U” Cluj. Clujenii au făcut scor în ultimul sfert de oră!

august 17, 2020by Ionut COSTINAS0
117844564_3541191485900071_6666277533980391961_o-1280x853.jpg
După două victorii cu echipe de Liga a III-a, echipa lui Marius Pașca a pierdut în fața Universității Cluj. SCM a reușit să revină de la 2 – 0 și a egalat, dar Universitatea a preluat conducerea după pauză. A fost 3 – 2 până în minutul 78, când gruparea de sub Meseș nu a mai contat în joc, iar clujenii au profitat și au mai marcat de trei ori

SCM Zalău a arătat potențial în primele jocuri amicale și a reușit să câștige fără probleme cu Gloria Bistrița și Unirea Dej, în poarta cărora a marcat de fiecare dată câte trei goluri! Gruparea zălăuană și-a dorit și un amical mai tare pe care a avut ocazia să îl joace tocmai pe Cluj Arena, cu Universitatea Cluj.

În fața unui adversar de Liga a II-a, ce aspiră la promovare în prima ligă, SCM Zalău a avut și momente bune, dar s-a pierdut cu firea chiar în ultimul sfert de oră, când antrenorul Marius Pașca a trimis în teren jucătorii tineri.

Universitatea Cluj s-a impus cu 6 – 2, dar până în minutul 78 scorul a fost strâns, 3 – 2!

Gazdele au marcat în minutul 27 prin Bogdan Barbu, iar după 5 minute, Universitatea a făcut 2 – 0 prin Răzvan Horj. Și la acest scor, zălăuanii au avut puterea să revină în joc, prin cel mai informă jucător – Florin Istrate – care a marcat din nou, în minutul 40, cu un șut de la 25 m.

S-a intrat cu 2 – 1 la pauză, iar imediat după reluare, SCM a reușit egalarea prin Raul Stanciu, cu un șut plasat de la 18 m.

Gruparea de sub Meseș a mai avut două ocazii bune la 2 – 2, dar până la urmă, Universitatea a fost cea care a marcat în minutul 58, prin Alexandru Pop.

A fost 3 – 2 timp de 20 de minute, iar SCM s-a ridicat în unele momente la nivelul adversarului. În ultimul sfert de oră, Marius Pașca a trimis în teren jucătorii tineri, astfel că SCM Zalău s-a pierdut cu firea și nu a mai făcut față adversarului. În doar 12 minute, echipa lui Adrian Falub a marcat de trei ori și a câștigat cu 6 – 2 al șaselea amical din această vară.

Răzvan Horj a făcut 4 – 2 în minutul 78 cu o lovitură de cap, iar în ultimele 8 minute, israelianul Idan Golan a reușit ”dubla”, chiar la primul meci în tricoul lui ”U” Cluj.

Chiar dacă echipa sa a pierdut, antrenorul Marius Pașca a tras și câteva concluzii pozitive după amicalul de pe Cluj Arena.

”Trebuia să joace și jucătorii tineri, fiindcă de aceea îi pregătim. Sunt mulțumit de prima repriză, exceptând două-trei faze. Am făcut greșeli puține, iar din faze fixe am primit primele două goluri, dar am avut puterea să revenim. La 2-2 am avut două ocazii mari, iar până în ultimul sfert de oră ne-am ținut bine. Sunt puțin dezamăgit de atitudinea celor tineri. Am dat o șansă la fiecare, fiindcă nu m-a interesat rezultatul. Am arătat bine în ofensivă și sunt mulțumit de primele 75 de minute. A fost o oarecare dominare a celor de la ”U” Cluj, dar per ansamblu ne-am ridicat la nivelul adversarului. Nu aveam voie să abordăm într-o astfel de manieră ultimul sfert de oră. Sper să fie un semnal de alarmă și pentru cei tineri. Singura lor calitate nu trebuie să fie faptul că sunt U21 și U20. Trebuie să înțeleagă că fac parte dintr-un grup, unde toată lumea își dă interesul să formăm o echipă puternică”, ne-a declarat Marius Pașca.

Universitatea Cluj – SCM Zalău 6 – 2 (2 – 1)

Au marcat: Bogdan Barbu (27), Răzvan Horj (32 și 78), Alexandru Pop (58) și Idan Golan (82 și 86), respectiv Florin Istrate (40) și Raul Stanciu (47)

”U” Cluj: Muțiu, Inacio, Telcean, Horj, Dican, Taub, Novac, Ștefănescu, Moraru, Barbu, Gavra. Au mai intrat: Neciu, Pop, Văsălie, Negrean, Rus, Golan, Vomir și Meșter. Antrenor: Adrian Falub

SCM Zalău: Andrei Pop (30 Bogdan Miron, 60 Tudor Mare) – Florin Pop, Kiss Lorant (78 Iustin Ardelean), Alin Mutu (75 Răzvan Dulap), Cristian Jalbă (75 Mihai Cohan), Sebastian Culda (58 Denis Cubaș), Mihai Onicaș, Raul Stanciu, Mihai Forna, Florin Istrate și Mihai Petra (78 Alexandru Jula). Antrenori: Marius Pașca (principal) și Alexandru Pop (secund)


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *