PNŢCD şi-a anunţat candidatul la preşedinţia Consiliului Judeţean Sălaj

august 11, 2020by Mircea ARDELEAN0
pntcd-salaj-1280x486.jpg
„Ţărăniştii” şi-au desemnat omul cu care vor să facă o figură cât mai bună la alegerile pentru funcţia cea mai înaltă în administraţia judeţeană. E vorba de Gheorghe Stanciu – un cunoscut antreprenor din Zalău, dar care are şi o vastă experienţă  în viaţa politică

 

Obiectivul lui Gheorghe Stanciu este să aducă bunăstare în județ, astfel încât cei rămași acasă să nu mai plece, iar cei plecați să se întoarcă.

Europarlamentarul Cristian Terheș si antreprenorul Gheorghe Stanciu fac echipa pentru a-și folosi expertiza în aducerea fondurilor europene în Sălaj și investirea acestora astfel încât să producă dezvoltare în comunitațile locale.

“Dată fiind experiența în afaceri și faptul că a creat sute de locuri de muncă în județ, Gheorghe Stanciu este, de departe, cel mai calificat candidat pentru funcția de președinte a Consiliului Județean Sălaj. Acesta cu adevărat poate aduce bunăstare în județ și crea oportunități de dezvoltare, astfel încât sălăjenii ramași acasă să nu mai plece în țări străine, iar cei plecați să își dorească să se întoarcă”, a declarat europarlamentarul Cristian Terheș, președinte PNȚCD Sălaj.

Ghorghe Stanciu este un om de dreapta, care s-a înscris in PNȚCD in 1995. În 2000 a fost ales consilier județean PNȚCD, de unde a promovat proiecte de succes pentru județ.

“Obiectivul meu ca președinte al Consiliului Județean Sălaj este să pun această instituție complet în slujba sălăjenilor, atât pentru a-i ajuta, prin corecta informare și consiliere, să acceseze mai multe fonduri europene, cât și pentru a crea un cadru propice în județ pentru dezvoltare economică, socială, culturală și educațională”, spune Gheorghe Stanciu.

Național-țărănist convins, Gheorghe Stanciu crede în păstrarea identității românești în interiorul Uniunii Europene, precum și în valorile naționale și creștin democrate promovate de PNȚCD, partid cu profunde rădăcini istorice în Sălaj.

“Exemplele de dăruire ale lui Iuliu Maniu si Corneliu Coposu, țărăniști sălăjeni care au făcut istorie și care au renuțat la familie, libertatea și viața lor pentru țară și neam, fac parte din moștenirea noastră și avem datoria să îi luăm ca modele”, declară Stanciu.

Motto-ul pentru demersul politic al lui Gheorghe Stanciu, candidatul PNȚCD la președinția Consiliului Județean Sălaj, este un citat din marele om de stat sălăjean Iuliu Maniu: “Pe mine nu reușesc să mă întimideze, eu de la calea mea nu mă abat, eu hotărârile mele nu mi le schimb, eu ce cred că este bine pentru țară și pentru neam, asta fac”.

Gheorghe Stanciu s-a născut în anul 1959 și are la firmele pe care le conduce peste 200 de angajați.

Toți candidații PNȚCD Sălaj la alegerile locale din 27 septembrie 2020, unii dintre ei tineri și cu ani petrecuți în afara țării, sunt oameni hotărâți și dornici să lupte pentru a aduce bunăstare în comunitățile lor locale.

“Îi îndemn pe toți cei care vor bunăstare în Sălaj, din care tinerii să nu mai plece, iar cei plecați să se întoarcă, să mă voteze! Împreună putem revitaliza acest frumos județ, încât să trăim bine acasă, în Sălaj”, a concluzionat Gheorghe Stanciu.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *