Un tânăr polițist s-a stins în urma unui accident cu ATV-ul

august 10, 2020by Mircea ARDELEAN0
alin-unguras.jpg
Alin Unguraş s-a stins din viaţă la vârsta de 29 de ani, după ce s-a răsturnat cu ATV-ul pe o păşune din zona Stâna

Evenimentul a avut loc în jurul orei 17.15. Agentul de la Poliția Municipiului Zalău a trecut la cele veșnice, după ce s-a răsturnat cu ATV-ul pe o pășune din zona Stâna.

Acesta se afla în timpul liber, iar apropiații spun că era un băiat deosebit.

“Evenimentul produs în această după-amiază, la ora 17:15, este cu atât mai dureros pentru noi, polițiștii din Sălaj, cu cât cel care și-a pierdut viața a fost colegul nostru. Polițistul își desfășura activitatea la Poliția Municipiului Zalău, a fost un om extraordinar, iar cuvintele ne sunt de prisos pentru a spune cât îi vom simți lipsa” spun colegii acestuia.

În timp ce se plimba cu ATV-ul, un bărbat a pierdut controlul şi s-a răsturnat pe o păşune din zona Stâna. Impactul a fost fatal.

Victima este Alin Unguraş, un poliţist în vârstă de 29 de ani.

Alin era vicepreşedintele Filialei Sălaj a Sindicatului EUROPOL şi era apreciat pentru curajul de a spune lucrurilor pe nume şi de a sări în ajutorul colegilor.

“Încă un coleg drag s-a dus să ne vegheze din ceruri…

Cuvintele sunt de prisos şi vorbele sunt prea puţine pentru a descrie şocul şi regretul!

Ceea ce trebuia să fie o zi liberă pentru colegul nostru Alin Unguraş s-a transformat în ziua fatidică, în care un cumplit accident l-a răpit din mijlocul familiei sale şi din mijlocul nostru, al familiei Sindicatului Europol. 

Ca polițist, IPJ Sălaj si Poliția Română au pierdut un profesionist, un coleg devotat, un om care trăia pentru binele celorlalți.

Aline, îți vom simți lipsa și te vom păstra veșnic în sufletele noastre! Dumnezeu să te odihnească în pace! Cerul are de azi încă un înger!”, transmit cei de la Sindicatul Europol.

 


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *