Zălăuan lovit și tâlhărit în miez de noapte, chiar pe proprietatea sa

talharie.jpg
Bărbatul a surprins trei tineri care furau bani din cele două mașini aflate în curtea omului. Oamenii legii au fost vigilenți și prompți, astfel că suspecții au fost prinși în mai puțin de 24 de ori, fiind acum reținuți și depuși în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă Sălaj

 

Tâlhăria de la miezul nopții, petrecută în municipiul Zalău. Așadar, trei tineri cu vârste cuprinse între 14 și 23 de ani – toți domiciliați în Zalău, sunt bănuiți de comiterea unei infracțiuni de tâlhărie calificată. Ei au fost deja prinși și reținuți de polițiști.

Cei în cauză vor fi prezentați instanței cu propunere de arestare preventivă.

“La data de 8 august, ora 23.38, Poliția a fost sesizată prin apelul de urgență 112, de către un bărbat, din municipiul Zalău, despre faptul că trei persoane necunoscute au pătruns în curtea locuinței și au sustras bani din două autoturisme, care se aflau parcate, dar neasigurate. Persoanele au fost surprinse de către persoanele vătămate chiar în timpul activitatii infracționale. Pentru a-și asigura scăparea, tinerii l-au lovit pe unul dintre păgubiți cu pumnul în zona feței“, a menționat Maria Cristea – purtătorul de cuvânt al IPJ Sălaj.

Verificările efectuate de polițiștii din cadrul Biroului de Investigații Criminale au dus în scurt timp la identificarea și prinderea persoanelor bănuite de comiterea faptei.

Prejudiciul cauzat în această faptă a fost de 400 de lei, din care s-a recuperat 25%.

În baza ordonanței de reținere emisă de polițiști, cei în cauză au fost reținuți și depuși în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă Sălaj.

Duminică, 9 august, vor fi prezentați instanței cu propunere de arestare preventivă.

Polițiștii continuă cercetările pentru administrarea întregului probatoriu, dar și pentru documentarea întregii activități infracționale.

 

 

Sursa foto: ghidularadean.ro


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *