Dramă la spitalul din Șimleu. O tânără de 21 de ani a murit imediat după ce născuse

nastere-cezariana.jpg
Femeia a murit vineri în sala de operație, imediat după ce dăduse viață unui copil printr-o operație cezariană 

 

O adevărată dramă s-a petrecut vineri, la Spitalul Orășenesc “Prof. Ioan Pușcaș” din Șimleu Silvaniei. O tânără de doar 21 de ani a murit în sala de operație, imediat după ce dăduse viață unui copil.

Conform celor spuse de purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Sălaj, Poliția Orașului Șimleu Silvaniei a fost sesizată vineri după-amiază de cadrele medicale din spitalul de la poalele Măgurii, despre faptul că o tânără a decedat la spital.

După mai multe cercetări, am aflat că tânăra venise la spital să nască prin cezariană. Din păcate, în timpul intervenției chirurgicale, au existat unele complicații, iar mama a decedat.

Femeia care s-a stins din viață la doar 21 de ani este originară din satul Valcău de Sus (comuna Valcău de J0s). Ea făcea parte dintr-o familie numeroasă din comunitatea de rromi din localitate.

Apropiații spun că tânăra ar fi avut o sarcină normală și sub nicio formă nu ar fi crezut că un moment atât de frumos din viață să fie transformat într-o adevărată dramă.

Despre această tragedie a vorbit pentru Știrile din Sălaj și primarul comunei Valcău de Jos.

“Am aflat și eu de această dramă. Tânăra e dintr-o familie numeroasă ce locuiește în cartierul de rromi din satul Valcău de Jos. Am înțeles că nu avusese probleme cu sarcina. Îmi pare rău de tot ce s-a întâmplat. Având în vedere faptul că familia e una sărmană, administrația locală va oferi o sumă de bani pentru a acoperi cheltuielile de înmormântare”, ne-a declarat primarul Ioan Roșan.

Există, însă, și vești bune pentru familia greu încercată în aceste momente, deoarece copilul născut prin cezariană trăiește și se află în afara oricărui pericol!

Sursa: Sportul Sălăjean

 


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *