Un tânăr din Zalău candidează independent pentru Consiliul Local şi vrea să dea o lecţie de viaţă politicienilor

august 4, 2020by Cristian MOLDOVAN0
bogdan-ilies1-1280x712.jpg
Sălăjeanul cu idei revoluţionare vrea să intre în Consiliul Local Zalău, dar ca independent, pentru ca apoi să nu vină vreun partid să îl şantajeze pentru că nu votează în favoarea partidului şi în defavoarea cetăţeanului. Mai mult, Bogdan Ilieş vrea să îşi doneze îndemnizaţia lunară de consilier unei asociaţii angrenată în acţiuni caritabile

„Jimmy” e un tânăr în vârstă de 36 de ani, care şi-a anunţat oficial candidatura la funcţia de consilier local în Zalău.

Candidează independent pentru că îşi doreşte o schimbare radicală pe partea recreativă, unde se pricepe cel mai bine, fiind manager la Clubul Millennium şi la piscina Season Pool.

Tânărul ne spune că are o altă viziune în ceea ce priveşte organizarea Zilelor Oraşului, la care vrea să-i schimbe şi locaţia pe Stadionul Municipal, unde accesul să fie cu buletinul şi doar pentru locuitorii oraşului.

Acesta mai propune reorganizarea Revelionului cu concert în aer liber pe lângă focurile de artificii şi posibilitatea de a servi un vin cald sau un pahar de şampanie fără a fi amendat de Poliţia Locală pentru consum de băuturi alcoolice în spaţiul public.

Şi pentru că a amintit de Poliţia Locală, “Jimmy” susţine că şi în această instituţie îşi doreşte schimbări majore.

Se va lupta în Consiliul Local ca Poliţia Locală să intre direct în subordinea primarului luând exemplul primarului Ilie Bolojan din Oradea.

Îţi mai doreşte şi schimbarea conducerii Poliţiei Locale cu un ofiţer profesionist din cadrul MAI, urmând exemplul Primăriei Constanţa.

Tânărul susţin că a ales să candideze independent pentru că nu vrea să fie sluga vreunui partid politic, şantajat cu excluderea din partid sau retragerea sprijinului politic, dacă nu votează în favoarea partidului pe care îl reprezintă.

Candiatul vrea să se ocupe strict de interesele cetăţenilor, astfel că a luat decizia ca indemnizaţia acordată pentru funcţia de consilier local să o doneze lună de lună către Asociaţia “Împreună-i vom face fericiţi”, condusă de Corina Ţurcaş.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *