FOTO. Sălajul are un campion național la pescuit staționar

august 4, 2020by Cristian MOLDOVAN0
pescuit-3.jpg
După ce s-a remarcat la grupele de copii şi juniori de la Armătura Zalău, Adrian Farkas a pus “ghetele în cui” şi a devenit un pescar veritabil, recent devenind şi campion naţional

La finalul săptămânii trecute, la Călimăneşti-Oaş în judeţul Satu Mare a avut loc finala de staţionar al echipelor din Campionatul privat al AGVPS România.

Concursul a durat două zile şi s-a desfăşurat în patru manşe, iar nouă echipe s-au întrecut pentru trofeul aferent câştigătorilor.

Campionatul a reprezentat şi o premieră, având în vedere că echipa campioană a făcut minimul de 10 puncte. În plus, echipa câştigătoare a avut şi o cantitate dublă de peşte faţă de a doua clasată.

Spre mândria noastră, din echipa campioană a făcut parte şi sălăjeanul Adrian Farkas, cel care în copilărie a făcut şi fotbal, fiind legitimat la grupele de copii şi juniori de la Armătura Zalău.

Campioana AGVPS, Silva Marpod Sibiu, este alcătuită din Doru Poiană, Adrian Farkas, Andrei Bucur, Tudor Octavian, Lucian Petruţa, Alex Gavan, Koszorus Boty şi sufletul echipei domnul av. Poiana!

“Felicit toţi concurenţii, mulţumiri oamenilor de lângă mine şi MULŢUMESC Apelor Române şi AJVPS Satu Mare pentru ajutor şi colaborare!”, a declarat Veronica Ispas.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *