Un prosper om de afaceri investește câteva milioane de euro pentru un modern centru SPA în municipiul Zalău!

Prima-poza-1280x713.jpg
Lucrările la noul complex de cinci  stele, ampasat în apropierea Primăriei municipiului, au fost deja demarate, iar investitorul spune că totul va fi finalizat în mai puțin de 8 luni!

Investiţia realizată de societatea Manager se ridică la ordinul milioanelor de euro! Lucrările se află deja în toi şi, chiar dacă au termen de finalizare trei ani de la data începerii, reprezentanţii companiei ne transmit că în maxim opt luni vor să facă recepţia! Complexul se construieşte pe strada Parcului, în imediata vecinătate a Primăriei Zalău.

Complexul va fi dispus pe trei etaje şi o suprafaţă totală construită de 3.900 de metri pătraţi. Reprezentanţii companiei ne-au mărturisit că de patru ani au acest proiect în minte şi de atunci până acum au realizat mai multe studii de piaţă.

“Vorbim de o investiţie de câteva milioane de euro. Am făcut o analiză clară, de aproximativ patru ani de zile muncim la această idee, analizăm nevoile zălăuanilor. Avem termen de execuţie trei ani, însă noi sperăm ca în opt luni să facem recepţia lucrărilor”, transmit reprezentanţii companiei Manager pentru Ştirile din Sălaj, parte a grupului Sportul Sălăjean.

Centrul SPA va fi construit pe trei nivele

Primul etaj al acestui complex va fi destinat socializării, astfel că aici va fi amenajat un bar şi o cafenea, dar şi un SPA şi bazinele de înot. SPA-ul va cuprinde saună finlandeză, saună umedă, infrasaună, bazin de apă rece, duşuri emoţionale, masaj şi hidromasaj, dar şi o cameră de relaxare.

În incinta centrului vor fi şi trei bazine de înot, unul semiolimpic cu o adâncime de 1,40 metri, o piscină pentru copii şi un jacuzzi.

La etajul al doilea va fi zona de fitness şi sporturi individuale – benzi de alergare, greutăţi, biciclete şi multe alte aparate moderne.

La etajul trei vor funcţiona sporturile de grup – aerobic, spinning, cross fit şi altele. Toate etajele vor avea vestiare, toalete şi duşuri moderne.

Mai mult, acest centru va oferi servicii de recuperare locomotorie în sistem ambulator, la recomandarea medicilor specialişti.

Tot aici vor funcţiona cabinete medicale şi o farmacie.

Proprietarul investiției de cinci stele se gândesce ca complexul să poată găzdui și competiţii de înot, dar şi cursuri de înot cu antrenori calificaţi şi antrenamente pentru sportivi.

 

Sursa: Sportul Sălăjean


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *