Sălăjean în vârstă de 44 de ani, depistat la volan cu o alcoolemie uriaşă

august 3, 2020by Mircea ARDELEAN0
284bfc9d71502df8d057d378e06500325.jpg
Un bărbat din Sălaj a fost depistat băut la volan pe raza localităţii Năpradea, având o alcoolemie de peste 1,06 mg/l

Deşi reprezintă o infracţiune gravă, din păcate a ajuns să fie ceva la ordinea zilei. Aproape zilnic sunt depistaţi pe raza judeţului şoferi băuţi la volan.

Şi în weekend-ul recent încheiat au fost trei cazuri depistate de poliţiştii sălăjeni. Primul caz a avut loc la Jibou, după care un bărbat cu alcoolemie uriaşă a fost depistat în trafic pe raza localităţii Năpradea.

Este vorba despre un sălăjean în vârstă de 44 de ani, acesta fiind depistat de poliţiştii Secţiei 3 Poliţie Rurală Jibou.

Duminică, 2 august, la ora 13.38, bărbatul conducea maşina pe Drumul Judeţean 108 A, fiind oprit pentru control de poliţişti. În urma verificărilor s-a stabilit că acesta avea o alcoolemie de 1,06 mg/l alcool pur în aerul expirat!?

Ultimul şofer, în vârstă de 29 de ani, a fost identificat în trafic de poliţiştii din Cehu Silvaniei, la data de 2 august. Acesta conducea autoturismul prin oraș, deşi avea o alcoolemie de 0,75 mg/l alcool pur în aerul expirat.

În toate cazurile, polițiștii au întocmit dosare penale pentru infracțiunea de conducere a unui autovehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *