Caz ciudat în apropiere de municipiul Zalău: Alo, poliția? Mi-a dispărut copilul

august 2, 2020by Mircea ARDELEAN0
politia-5.jpg
Cam acesta a fost apelul de disperare a unei mame din comuna Mirșid, care duminică după-amiază a sunat la 112, anunțând că fiul său a dispărut de acasă fără urmă

Situație disperată în această după-amiază la Mirșid, acolo unde o femeie și-a arătat disperarea la 112. Sălăjeanca a declarat poliției că odrasla ei – din câte se pare, e vorba de un minor de aproximativ 14 ani – a plecat de acasă fără urmă.

Polițiștii sălăjeni au intervenit la caz și un echipaj s-a deplasat la fața locului. Încă de la primele cercetări, oamenii legii au descoperit că totul a fost doar o alarmă falsă. Mai exact, minorul nu era plecat nicăieri, ba chiar era în sânul familiei!?

 „Polițiștii sălăjeni au intervenit duminică, 2 august, la o sesizare prin care o femeie ar fi relatat că băiatul ei a plecat de acasă. Însă, ajunși la fața locului, colegii mei au constatat că cele sesizate nu se confirmă. Băiatul era acasă împreună cu familia”, a menționat Maria Cristea – purtătorul de cuvânt al IPJ Sălaj pentru Știrile din Sălaj.

Pentru închipuirile ei și pentru faptul că a pus oamenii legii pe drumuri degeaba, femeia va trebuie să plătească.

Conform OUG 34/2008, polițiștii vor lua o măsura sancționării contravenționale față de persoana care a dat alarma falsă. Mai exact, e vorba de o amendă în valoare de 2000 de lei.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *