Ionel Ciunt, Zalăul va avea Bazin de înot

Ionel_Ciunt-1280x1183.jpg
Ionel Ciunt, Primarul municipiului Zalău, a semnat azi, 28 iulie 2020, protocolul privind predarea amplasamentului către Compania Națională de Investiții (CNI) pentru construirea unui Bazin didactic de înot

Investiția va fi realizată în cartierul Dumbrava Nord, pe strada Făgetului nr. 39. Suprafața pusă la dispoziție de Municipiul Zalău este de 14.934 mp și vor fi construite: bazinul de înot, vestiare, grupuri sanitare spații tehnice.

Odată cu finalizarea investiției, bazinul va putea fi folosit de elevii care învață la unitățile de învățământ din municipiu, în timpul orelor de sport, iar înafara orarului școlar va putea fi utilizat de toți iubitorii de înot!

Proiectul urmează să fie finanțat de CNI, prin Programul Național Construcții de Interes Public sau Social – Subprogramul Complexuri Sportive.

Pentru a valorifica această sursă de finanțare, Primăria Municipiului Zalău a mai depus proiecte pentru alte două investiții importante pentru iubitorii de mișcare:
Bază sportivă TIP 1, pe str. Făgetului nr. 41, care cuprinde amenajarea unui teren de fotbal de dimensiuni 105×68 m, cu nocturnă și tribune pentru 500 de spectatori, clădire de vestiare și parcări și
Bază sportivă TIP 2, pe str. Stadionului, nr. 5, care cuprinde amenajarea unui teren de sport multifuncțional pentr


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *