VIDEO. Un sălăjean s-a stins în urna unui grav accident în judeţul Cluj

collage-2.jpg
Un bărbat în vârstă de 52 de ani originar din Aghireş şi-a pierdut viaţa ieri în apropiere de localitatea Mănăstireni

 

Evenimentul rutier a avut loc ieri, 21 iulie, în jurul orei 10 pe DJ108C în judeţul Cluj. Un şofer în vârstă de 52 de ani din localitatea Aghireş, dar stabilti de mai mult timp în Floreşti nu a respectat semnificația indicatorului “cedează trecerea”, a pătruns în intersecție, fiind acrosat de un autovehicul condus regulamentar de un tânăr de 29 de ani, tot din comuna Floresti.

Din nefericire, în urma impactului, a rezultat decesul conducătorului auto în vârstă de 52 de ani și rănirea unui pasager din acelasi autovehicul.

La faţa locului au intervenit pompierii cu descarcerarea, dar şi elicopterul SMURD care a preluat femeia din autoturism şi a transportat-o la Unitatea Primiri Urgenţe din Cluj-Napoca.

Din nefericire, bărbatul, care a rămas încarcerat în autoturism nu a mai prezentat semne vitale, fiind declarat al scurt timp decesul.

Bărbatul de 52 de ani este din comuna Meseşenii de Jos, satul Aghireş. Aici mai locuieşte doar mama sa. Acesta mai are şi un frate stabilit în Germania. Din câte se pare, de mai mult timp bărbatul a plecat la muncă în judeţul Cluj, fiind de profesie inginer.

sursa foto şi info: Ochiul Clujean. 


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *