Maria Onicaş, candidatul PSD la Primăria Surduc

maria-onicas.jpg
Fostul primar din perioada 2012 – 2016 şi-a anunţat oficial candidatura la cea mai înaltă funcţie din comuna de pe Someş

 

Maria Onicaş candidează din partea Partidului Social Democrat şi îşi doreşte să redevină primar pentru a administra comuna aşa cum trebuie. Deocamdată, din postura de consilier local, Maria Onicaş face opoziţie puternică primarului în funcţie Alin Băbănaş.

Maria Onicaş a câştigat Primăria Surduc în anul 2012 tocmai în faţa lui Alin Băbănaş, aceasta candidând pe acea vreme independentă, iar actual primar fiind alături de partidul lui Dan Diaconescu, PP-DD.

Maria Onicaş ştie cum trebuie să aşeze lucrurile în comună ca localităţiile să se dezvolte şi are planuri mari de viitor. Este ambiţioasă, cunoaşte comuna ca la carte şi la orice oră o trezeşti din somn ştie să răspundă la orice întrebare ce are legătură cu comuna Surduc.

În 2016, Maria Onicaş a pierdut la câteva voturi, ea înregistrând 42,4 la sută intenţie de vot, iar primarul Alin Băbănaş fiind cotat atunci la 43,9 la sută din voturi. De această dată însă, Maria este dispusă să facă tot ce îi stă în putinţă pentru a demonstra că Primăria Surduc şi comunitatea merită mult mai mult, nu de ce a avut parte în ultimii patru ani sub conducerea actualului primar.

“Am intrat în bătălia electorală pentru că ştiu ce am lăsat în urmă, ce proiecte, ce idei de dezvoltare a comunei Surduc şi văd ce s-a făcut în aceşti ani de când este actualul primar în funcţie. Am toată convingerea că locuitorii comunei au văzut ce era de văzut în aceşti patru ani şi vor vota pentru normalitate, pentru bunul mers al lucrurilor în comună”, ne spune Maria Onicaş – candidat PSD la funcţia de primar al comunei Surduc.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *