Ionel Ciunt a luat o decizie INEDITĂ

ionel-ciunt.jpg
Primarul Zalăului susţine că la următoarele recepţii finale de lucrări care se efectuează în oraş le va solicita zălăuanilor care nu sunt mulţumiţi de lucrări săi să-şi desemneze câte un reprezentant care să facă parte din comisia de recepţie

 

Ionel Ciunt, primarul Zalăului a luat o decizie inedită, cel puţin pentru oraş. Acesta anunţă public că la următoarea recepţie finală la lucrări va solicita celor care sunt nemulţumiţi de ceea ce se modernizează în oraş să vină şi să facă parte din comisia de recepţie, pentru a discuta cu proiectantul sau cu constructorul şi pentru a analiza care sunt problemele.

“Voi posta public şi pe acel grup Agora de pe facebook şi le voi transmite tuturor celor nemulţumiţi că facem treabă în oraş să îşi delege un reprezentant care să vină în comisia de recepţie a lucrărilor şi să analizeze proiectul şi tot ce s-a muncit la acel proiect de investiţii, pentru a vedea dacă este ceva concret de obiectat. Desigur, atât timp cât nu sunt finalizate lucrările apar tot felu de probleme care se remediază în timp, iar ce nu se remediază, pot spune zălăuanii nemulţumiţi în acea comisie”, a anunţat primarul Zalăului, Ionel Ciunt.

Este pentru prima dată în istoria recentă a Zalăului când un primar în funcţie îi invită pe cei nemulţumiţi de calitatea sau de staiul lucrărilor să facă parte tocmai din comisia care recepţionează lucrarea şi îşi spune ultimul cuvânt despre calitate.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *