Internatul de la Liceului Tehnologic “Mihai Viteazul” se modernizează

109466556_2615665742008204_8106615405843039468_o-1280x853.jpg
Internatul de la Liceul Tehnologic “Mihai Viteazul” se reabilitează pentru a oferi elevilor condiţii de studiu favorabile şi un mediu primitor pentru a nu simţi lipsa de acasă

În prezent sunt finalizate lucrările la faţada dinspre curtea interioară și o parte din fațada dinspre strada Păcii și integral investițiile la acoperiș.

În interior sunt finalizate lucrările la etajul 4, iar la celelalte etaje au fost finalizate grupurile sanitare și instalațiile electrice. De asemenea, pe fațada laterală se montează scara pentru ieșire în caz de incendiu.

Proiectul este finanțat prin Programul Operațional Regional – Axa 4.5 – licee tehnologice și are ca obiectiv creșterea calității infrastructurii educaționale relevante pentru piața forței de muncă.

În acest sens, proiectul propune îmbunătățirea condițiilor de cazare în internatul liceului pentru 163 de beneficiari, fiind amenajate 78 de camere cu două locuri, patru camere cu un loc, o cameră pentru persoane cu dizabilități, două camere de oaspeți, nouă oficii, sală de mese, spălătorie și cabinet medical.

Toate încăperile vor dispune de baie proprie, instalații termice, electrice și sanitare noi și vor fi dotate cu mobilier. De asemenea, întreaga clădire va beneficia de lucrări privind creșterea eficienței energetice.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *