FOTO. O tânără din Jibou a avut contracte în India şi a pozat pentru Adidas şi Nike!

tania-jibou1-.jpg
Tania are doar 22 de ani, dar a cunoscut deja succesul în modeling, domeniu în care activează de peste 7 ani atât în România, cât şi peste hotare

Tania Anghelescu are 22 de ani şi este din Jibou. Tânăra are o carieră de peste şapte ani în modeling, domeniu în care a ajuns dintr-o pură întâmplare, fiind abordată pe când avea doar 14 ani de un agent al unei companii din România care a insistat să urmeze acest drum.

La început a fost reticientă, după cum povesteşte aceasta, însă în timp s-a depăşit pe ea. A început cu o colaborare a unei agenţii din Cluj-Napoca unde a intrat cu mai mulţi specialişti în domeniu, chiar şi cu Oana Pădure, cu care a stabilit o relaţie de prietenie şi cu care colaborează şi în prezent.

În urmă cu doi ani tânăra din Jibou a semant un contract cu o agenţie cunoscută din Bucureşti, lucru care i-a deschis calea spre mai multe oportunităţi în acest domeniu. Aşa a ajuns să aibă primul său job internaţional chiar în New Delhi, India.

Tania a stat trei luni în India acolo unde a avut un program foarte încărcat şi a realizat cât e de greu să fii fotomodel. Nu e vorba doar de prezentări de modă şi şedinţă foto, cât şi de multă muncă, seriozitate şi în special oboseală fizică, pentru că stând zile întregi pe tocuri începi să oboseşti, după cum susţine tânăra.

Tânăra din Jibou susţine că a ajuns să pozeze în India şi pentru branduri precum Adidas, Nike sau Guess.

“Probabil regret că nu am profitat de fiecare oportunitate venită, dar asta şi pentru că de multe ori am lăsat cariera de modeling pe plan secundar. Referitor la dieta mea şi stilul de viaţă, nu am ţinut niciodată dieta, nu m-am privat de nici o poftă, însa am avut mereu un echilibru şi autocontrol”, ne povesteşte Tania. 


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *