Grădina Botanică deschide florărie în municipiul Zalău!

GRADINA-BOTANICA-BUN.jpg
Idee inedită a conducerii de la Grădina Botanică din Jibou, care în săptămânile viitoare va deschide în centrul Zalăului o florărie în care vor fi comercializate flori din ograda proprie. În noul ampasament va fi amenajată şi o cafenea, în care cei care îi trec pragul vor putea savura diferite băuturi fabricate din plante şi fruncte provenite din producţie proprie

 

Ideea îi aparţine lui Cosmin Sicora, directorul Grădinii Botanice “Vasile Fatti” din Jibou, cel care s-a gândit să deschidă în centrul municipiului Zalău o florărie mai aparte.

O florărie, în care vor putea fi comercializate flori din Grădina Botanică. O florărie, în care sălăjenii vor putea servi şi un ceai adus tocmai din India, o cafea sau suc de mere produs tot la Jibou.

Practic, conducerea Grădinii din Jibou a gândit că utilul şi plăcutul se pot îmbina, amenajându-se astfel o florărie modernă. Aici se vor comercializa flori, dar în incintă se vor amplasa canapele şi mese, astfel încât clienţii să poată savura diferite băuturi.

Locaţia superbă va fi situată în centrul Zalăului, pe strada Corneliu Coposu (fostă Republicii), undeva la parterul Camerei de Comerţ şi Industrie. Deschiderea este programată cel mai probabil la începutul lunii august.

După cum spune creierul afacerii, ceaiul servit aici va fi unul ce nu se prea găseşte prin Sălaj. Este vorba de un ceai produs din plantele Grădinii Botanice, dar şi din plante aduse din India, foarte proaspete! Mai mult, se va putea servi suc de mere cu zmeură, afine, mure sau cactus, toate acestea din producţia Grădinii Botanice.

“Va fi ceva inedit. Ne gândim ca locul să fie ca o oază de linişte şi relaxare. Vom pune şi un acvariu cu peşti, dar probabil şi un acvariu cu un şarpe”, a declarat Cosmin Sicora pentru Ştirile din Sălaj.

 

Pe acest subiect, vom reveni.

Sursa: Sportul Sălăjean


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *