17 comune din Sălaj au primit donaţii pentru şcoli şi cabinete medicale

ARISTON1.jpg
Peste 400 de boilere de ultima generație a donat Ariston Thermo România către 250 de instituții de învățământ, cămine de bătrâni și centre de recuperare medicală din 32 de județe, printre care şi judeţul Sălaj

 

“Spălatul regulat și temeinic al mâinilor este o regulă de bază pentru păstrarea sănătății, în special când vine vorba de școli, grădinițe sau centre pentru persoane vârstnice, unde trebuie acordată o atenție sporită curățeniei și igienei”.

Ioan Silviu Lefter, director general Crucea Roșie Română

Ariston Thermo România – liderul pieței locale de centrale termice și boilere electrice – a donat peste 400 de boilere de ultima generație către 250 de instituții de învățământ, cămine de bătrâni și centre de recuperare medicală din 32 de județe, oferind astfel acces la apa caldă pentru cca. 32.000 de români.

 

Această inițiativă vine în contextul desfășurării pe plan global a proiectului Ariston Comfort Challenge, prin care compania își propune să ducă confortul chiar și în locurile în care acesta pare imposibil de atins.

„Nimeni nu ar trebui să ducă lipsa unui confort minimal, cu atât mai mult copiii sau vârstnicii. Așadar, ne-am propus să acoperim nevoia de apă caldă resimțită în prea multe unități de învățământ și locative, neechipate corespunzător cu sisteme de încălzire a apei, pe care le-am identificat cu ajutorul partenerilor noștri de la Crucea Roșie, la nivel național. Sperăm că inițiativa noastră sa fie doar primul pas în demararea unor acțiuni de sprijinire a celor care nu beneficiază de utilitățile de baza ale confortului zilnic”, a declarat Cătălin Drăguleanu, Country Manager Ariston Thermo România.

 

În cadrul aceluiași proiect au fost donate boilere pentru școlile și cabinetele medicale din următoarele comune sălăjene: Cizer, Benesat, Hereclean, Marca, Crasna, Chieșd, Hida, Românași, Sânmihaiu Almașului, Camăr, Horoatu Crasnei, Șărmășag, Buciumi, Poiana Blenchii, Vârșolț, Creaca şi Ileanda.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *