VIDEO. Cerere în căsătorie inedită la Zalău

casatorie-zalau-.jpg

Un tânăr din municipiul Zalău și-a surprins iubita printr-o cerere în căsătorie mai deosebită. Cei doi se aflau la cinema drive din parcarea noului mall din municipiul Zalău și se uitau la un film.

Totul s-a întâmplat duminică seara, în parcarea de la Zalău Value Center. La un moment dat, filmul care rula a fost oprit preţ de 5 minute, în locul său rulând un spot în care Ovidiu Chiba şi-a cerut iubita în căsătorie.

Cel care a pus la cale acest plan emoţionant este Ovidiu Chiba, un hair stylist din municipiu. Tânărul a vrut astfel să își arate senimentele de dragoste față de partenera sa de viață, e vorba de o Alina Kulcsár, o tânără tot din urbea de la poalele Meseșului…

Așadar, filmul difuzat la cinema drive s-a oprit brusc și – timp de aproximativ un minut – spectatorii au putut vedea pelicula în care Ovidiu descria relaţia sa cu Alina şi cum aceasta a reuşit să îl ajute să treacă peste toate greutăţile din viaţă.

La finalul spotului, tânărul îngenuncheat, a cerut-o în căsătorie și a pus inelul de logodnă pe mână tinerei, care a spus un „DA” hotărât!

Ineditul moment a fost apreciat de toţi cei prezenţi la parcarea din Zalău Value Center. Mesajele de felicitare pentru frumoasa pereche au curs pe reţelele de socializare.

 


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *