SCM Zalău transferă un fost fotbalist cu experienţă al Universităţii Cluj!

alin-mutu1.jpg
Sălăjenii au bifat a patra achiziție a verii. În această după-amiază, SCM a semnat un contract cu fundașul Alin Mutu. Valorosul fotbalist a mai evoluat la poalele Meseşului în urmă cu 5 ani, atunci când FC Zalău se bătea la promovare. În carieră, bistriţeanul a îmbrăcat tricoul mai multor formaţii cunoscute din ligile superioare, precum ”U” Cluj, Luceafărul Oradea, Foresta Suceava, Aerostar Bacău și Dunărea Călărași

 

La reunirea lotului, SCM Zalău avea deja trei transferuri, este vorba de fotbaliştii Mihai Onicaș, Mihai Petra și tânărul Mihai Forna. Cum în această vară de la echipă au plecat foarte mulţi jucători, gruparea susţinută de Primăria municipiului are nevoie de întăriri serioase. Aceasta, cu atât mai mult cu cât Zalăul  şi-a stabilit un obiectiv îndrăzneţ pentru sezonul 2020 – 2021.

Ca urmare, în această perioadă, conducerea lucrează la campania de transferuri. În această idee, SCM Zalău a bătut palma cu un alt jucător experimentat: fundașul Alin Mutu (n. 24 februarie 1995)!

Ajuns la 25 de ani, fotbalistul originar din Sângeorz-Băi (judeţul Bistriţa-Năsăud) a mai jucat sub Meseș, în urmă cu cinci ani, în ”era” FC Zalău.

De atunci, însă, Mutu a mai bifat prezenţe la mai echipe importante din liga secundă. Astfel, ftbalistul a mai trecut pe la ”U” Cluj, Luceafărul Oradea, Foresta Suceava, Aerostar Bacău și, ultima dată, la AFC Dunărea Călărași. De precizat că fotbalistul a strâns peste 80 de meciuri în Liga a II-a!

Alin Mutu a mai fost dorit de SCM Zalău și în iarnă, dar atunci transferul nu s-a putut realiza. De data aceasta, valorosul fundaş a semnat un contract valabil pentru următorii doi ani și s-a declarat încântat de alegerea făcută.

”Mă bucur că am ajuns la o întelegere cu cei de la SCM Zalău. Am mai evoluat la Zalău în urmă cu 5 ani și m-am simțit foarte bine. SCM Zalău este un club cu o stabilitate financiară bună, cu un proiect frumos și vom face tot posibilul să îndeplinim obiectivele propuse. Am ales sa vin la Zalău deoarce am fost dorit de mai multă vreme de cei din conducere și am ales să fiu cât mai aproape de casă pentru familia mea”, a spus Alin Mutu, imediat după ce şi-a pus semnătura pe noua înţelegere.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *