Aventuri cu un motociclist beat criţă

motocilist1.jpg
Un tânăr din Şimleu Silvaniei a comis nu mai puţin de trei infracţiuni în timp ce se deplasa cu motocicleta prin localitatea Halmăşd. Tânărul poate fi considerat un adevărat „campion” la deschiderea sticlelor de băutură, astfel că alcooltestul a evidențiat o alcoolemie de 1,72 mg/l alcool pur în aerul expirat!?

Aventură pe două roţi, aşa s-ar putea intitula o poveste de viaţă în care personajul principal este un tânăr din oraşul Şimleu Silvaniei, care s-a avântat în weekend la drum cu motocicleta.

Din păcate, omul uitase să se pună la punct cu toate actele, ba mai mult uitase că înainte băuse băuturi alcoolice peste măsură…

Sâmbătă seara, în jurul orei 22.30, motociclistul din Şimleu Silvaniei se deplasa cu motocicleta prin localitatea Halmășd.

La un control de rutină, polițiștii din cadrul Secției 7 Poliție Rurală Nușfalău l-a oprit pe motociclist.

Nu mare le-a fost surpriza oamenilor legii în momentul în care bărbatul în vârstă de 32 de ani era afumat bine. Mai mult, aventurierul nostru mai avea şi alte „bube” astfel că şimleuanul riscă dosar penal.

„La testarea cu alcooltestul s-a evidențiat o alcoolemie de 1,72 mg/l alcool pur în aerul expirat. Verificările efectuate de polițiști au stabilit că acesta nu posedă permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule, iar autovehiculul nu era nici înmatriculat/înregistrat”, a menţionat Maria Cristea, purtătorul de cuvânt al IPJ Sălaj.

În cauză, polițiștii au întocmit dosar penal pentru conducere fără permis, conducere sub influența băuturilor alcoolice și punerea în circulație a unui vehicul neînmatriculat/neînregistrat.

 

Sursa foto: arhivă


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *