Lovit și tâlhărit de doi adolescenți, în timp ce livra pizza

pizza6.jpg
În timp ce plasa o comandă de pizza în localitatea Borla, un bărbat de 48 de ani din Sălaj a primit “în schimb“ un pumn în față și totodată a fost deposedat de toate bunurile tocmai de cei care le livrase comanda

 

Doi adolescenți au fost reținuți de polițiști. La data de 10 iulie, ora 23.05, polițiștii din cadrul Secției 1 Poliție Rurală Zalău au fost sesizați prin apelul de urgență 112, de către un bărbat, din județul Sălaj, despre faptul că, la aceeași dată, ora 22.15, un angajat al său, în vârstă de 48 de ani, a efectuat o livrare la comandă (două pizza și suc), cu mașina societății, în localitatea Borla, în apropierea Gării CFR.

Ajuns la destinația de livrare au venit la mașină cele două persoane care au comandat mâncarea, iar în momentul în care le-a solicitat să achite contravaloarea comenzii, una dintre acestea l-a lovit cu pumnul în zona feței, după care l-a deposedat de telefonul mobil, cheia de la autoturismul personal pe care o avea în buzunar, și de portofel în care avea suma de 90 de lei și mai multe carduri.

După comiterea faptei au luat cele două pizza și au plecat. Verificările efectuate de polițiști au dus sâmbătă la identificarea persoanelor bănuite de comiterea faptei. Este vorba despre doi de 16, respectiv 17 ani.

“Din prejudiciul cauzat au fost recuperate telefonul mobil, cheia mașinii, portofelul și cardurile. În baza ordonanței de reținere emisă de polițiști, cei doi au fost reținuți, iar astăzi vor fi prezentați instanței cu propunere de arestare preventivă sub aspectul comiterii infracțiunii de tâlhărie calificată“, a menționat Maria Cristea, purtătorul de cuvânt al IPJ Sălaj.

Polițiștii sălăjeni continuă cercetările pentru documentarea întregii activități infracționale.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *