Azi, în România. Zeci de persoane au uitat de COVID și s-au înghesuit “ca sardinele” într-un bazin cu apa termală

bai-6.jpg
Peste 60 de persoane împart fără nicio măsură de prevenţie sau distanţare socială jumătatea unui bazin al Ştrandului Mihăieni. Turiştii nu par a fi prea deranjaţi de explozia de noi cazuri pe teritoriul României

O fotografie postată pe facebook de un angajat al Colegiului Naţional “Silvania” din Zalău, care se realaxează la ştrandul termal din Mihăieni, staţiune situată aproape de graniţa Sălajului cu Satu Mare, arată că pe mulţi concetăţeni nu îi deranjează nici starea de alertă, nici coronavirusul.

Fotografia a fost realizată astăzi, 12 iulie, la ora 10.40 la Mihăieni. În fotografie au fost surprinse peste 60 de persoane care împrat împreună, înghesuiţi ca sardinele în conservă, un bazin cu apă.

Comentariile au început să curgă la poza cu pricina, dar cea care a postat-o a susţinut că nu se teme de coronavirus şi că va sta în continuare în aceste condiţii la ştrand, pentru că “Dumnezeu e sprijinitorul vieții mele nu mă tem de nimic! Aşa ar trebui să credem toti in Dumnezeu si nu ar fi atata răi”.

Într-o altă postare, turistul de la băi susţine că “poftiți distanța socială toata lumea trebuie să se relaxeze! Sa ne binecuvanteze Dumnezeu cu sănătate și multe bucurii! Mihăieni Satu Mare”.

Amintim că numărul cazurilor de coronavirus este alarmant.

Doar astăzi au fost confirmate 456 de persoane, după ce ieri a fost un record negativ – 698 de persoane confirmate pozitiv.

Surprinzător, în judeţul Sălaj, nu a mai fost înregistrat niciun caz de coronavirus de câteva zile!

 

Sursa: www.sportulsalajean.ro


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *