Ofertat de PNL, un primar din PSD spune lucrurilor pe nume: ”Sunt social-democrat şi aşa voi rămâne”

LEONTIN-CHIS-NOU-5.jpg
La fel ca şi alţi primari din PSD, primarul comunei Chieşd a fost momit cu un sprijin din partea PNL, la alegerile locale din toamnă. Dacă alţi colegi de partid au acceptat propunerea ”peneliştilor”, Leontin Chiş nu vrea să audă aşa ceva şi rămâne ferm pe poziţie, urmând să candideze tot din partea PSD

Agitaţie mare pe scena politică din Sălaj. Cu trei luni înaintea alegerilor locale, PNL Sălaj a reuşit să atragă primari importanţi din tabăra PSD-ului.

Astfel, patru primari ”pesedişti” vor părăsi partidul şi la alegerile locale din septembrie vor candida ca independenţi, urmând să fie însă sprijiniţi de PNL.

Ioan Eugen Terec (primarul comunei Creaca), Alexandru Spătar (Gârbou), Mircea Pop (Cuzăplac) şi Nicolae Albert (Fildu de Jos) sunt cei patru primari din PSD, care vor intra în cursa pentru un nou mandat de primar cu sprijin promis din partea „liberalilor”!

O astfel de propunere a avut şi primarul comunei Chieşd, cel care nu a vrut să audă de aşa ceva. Leontin Chiş a dat rapid şi un răspuns ferm.

”Am avut şi eu o astfel de ofertă de la PNL, dar le-am spus de la început că nu are rost să discutăm. Eu am intrat în politică ca şi un social-democrat, fiindcă aşa gândesc şi candidez doar din partea acestui partid. Nu plec altundeva, indiferent de conjunctură şi nu am lăsat nicio portiţă deschisă”, ne-a declarat primarul PSD din Chieşd, Leontin Chiş.

 

VEZI ce zice Leontin Chiş de primarii plecaţi recent de la PSD

 

Amănunte pe acest subiect puteţi vedea şi în suplimentul Ştiri din Sălaj, care va apărea miercuri, 8 iulie, împreună cu ziarul Sportul Sălăjean.

 


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *