Șimleuanul Alexandru Cherecheş vrea în Liga I!

chereches-chiajna.jpg

După ce Liviu Antal s-a remarcat în prima ligă din România, un nou fotbalist de la poalele Măgurii aspiră la meciuri cu granzi din Liga I, precum FCSB sau CFR Cluj

 

La doar 23 de ani, Alexandru Cherecheş a dobândit experienţă la nivelul ligii secunde. Evoluţiile sale în tricoul formației ASU Poli Timişoara au atras atenţia mai multor grupări, unele chiar de pe prima scenă.

Fundaşul originar din Şimleu Silvaniei era la final de contract cu gruparea bănăţeană, dar de serviciile sale s-au interesat mai multe echipe. Au existat discuții pe de tema unui transfer la Dinamo Bucureşti. Până la urmă, Cherecheş a ajuns la Concordia Chiajna, formaţie cu care a semnat un contract valabil pentru următorii doi ani.

“Consider că am făcut o alegere bună. Chiajna este o echipă  care are vechime în Liga 1 şi cred că este doar o chestiune de timp până vor reveni din nou în prima ligă. Îmi propun să ajung în Liga 1 cu Concordia Chiajna şi evident acesta este obiectivul. O echipă precum Chiajna, la ce condiţii şi jucători are, nu ar putea să aibă ca şi obiectiv decât promovarea”, ne-a declarat Alexandru Cherecheş pentru Sportul Sălăjean.

Mai multe pe acest subiect, în ziarul Sportul Sălăjean.

Şimleuanul a început în această săptămână  pregătirile pentru noul sezon, sub comanda antrenorului Florin Bratu.

În sezonul trecut de Liga a II-a, Alexandru Cherecheş a jucat în toate cele 22 de etape pentru ASU Poli Timişoara, fiind titular în toate jocurile.

Înainte să ajungă la ASU Poli Timişoara, Alexandru Cherecheş a mai jucat în Liga a III-a la Naţional Sebiş, Performanţa Ighiu, ACS Poli Timişoara II şi Milenium Giarmata. În Sălaj, Alexandru Cherecheş a jucat la nivel de juniori pentru Viitorul Zalău şi CS Barcău Nuşfalău.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *