Mihai Coasă, la noua echipă de volei a Zalăului

coasa1.jpg
Experimentatul voleibalist a ajuns la un acord cu SCM Zalău și urmează să semneze un angajament cu formația condusă de acum de Adrian Feher

 

În zilele trecute, noua echipă de volei din municipiu a fost afiliată la Federaţia Română de Volei. A fost un prim pas, prin care Zalăul să poată respira din nou aer… voleibalistic. Revenirea în prim-plan este grea, însă conducerea secţiei de volei face eforturi pentru ca SCM Zalău să se ridice cel puţin la nivelul echipei CS Volei Municipal.

Încă de când a fost adus la club, managerul Adrian Feher gândeşte un lot, nu prea scump, prin care Zalăul să se poată gândi la medalii, încă din primul an. Pe listă se află deja aproape 10 jucători, cu care s-au purtat primele discuţii. Printre aceştia se află brazilianul Leo Del Bosco şi Vlad Cuciureanu, cei care în anul 2017 deveneau campioni naţionali cu CS Volei Municipal.
Un alt voleibalist cu experienţă îşi face bagajele pentru Zalău, e vorba de Mihai Coasă (n. 17 noiembrie 1989).

Mai multe amănunte pe acest subiect, în ziarul Sportul Sălăjean. 

Acesta a devenit jucător liber, după ce formaţia din Buzău s-a desfiinţat în această primăvară. Recent, Mihai Coasă a ajuns la un acord cu gruparea de la poalele Meseşului, urmând ca în zilele următoare să semneze un contract cu SCM Zalău.

“Am ajuns la un numitor comun cu Mihai Coasă, cel care în zilele următoare va semna un contract cu SCM Zalău. E un jucător pe care îl ştiu de mult timp. E constant în joc, e disciplinat, serios şi ştiu că vom putea avea o colaborare super. E un voleibalist bun pentru nivelul din România şi ştiu că va putea pune umărul la realizarea obiectivelor propuse din sezonul viitor”.

Adrian Feher – managerul secţiei de volei de la SCM Zalău


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *