Fostul președinte al PNȚCD Sălaj candidează din partea PLUS la Consiliul Județean

criste.jpg

Anton Jan Criste, cunoscut drept Tony, se află pe lista PLUS pentru Consiliul Județean Sălaj. Acesta a fost până recent președinte al PNȚCD


Plus Sălaj, partidul lui Dacian Cioloș, și-a anunțat astăzi lista cu care va ieși în față la alegerile locale pentru Consiliul județean Sălaj.

Pe lista de consilieri județeni se află și Anton Jan Criste, cunoscut drept Tony. Acesta a fost președinte al PNȚCD Sălaj.

Tony Criste este și consilier local în comuna Valcău de Jos, ales pe listele PNȚCD. La ultimele alegeri locale, acesta a reușit să strângă în comuna sa 7,3 la sută din totalul voturilor exprimate.

Reamintim că lista PLUS pentru Consiliul Judeţean Sălaj este deschisă de Marcel Cosma, urmat de Alin Prunean şi Lucian Goga.

Următorii pe listă sunt Cosmina Cozma, Adriana Chende, Alexandru Radu Mezei, Darius Truță, Ramona Ioana Mureșan, Alin Hodiș, Mirel Onaciu, Nicu Indreieș, Vlad Pop, Florin Peștean, Seichei Arnold, Paul Perșe, Tony Criste, Gabriel Ștefan, Adrian Nistor, Emil Teșinschii, Ramo Goga și Sorin Adrian Suciu.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *